ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Parga/Sivota/Perdika - Parga beach 4* - Parga
Parga beach 4* - Parga

PARGA BEACH RESORT 5* VALTOS BEACH , PARGA

www.pargabeachresort.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 10% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 27.11.2023 BB=HB ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.06 ДО 13.10.2024 ( ВАЖИ ЗА EDEN SUITE )

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

 

 

 

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Oct-00

14.04-04.05

05.05-25.05

26.05-08.06

09.06-29.06

30.06-20.07

21.07-24.08

13.10-10.11

06.10-12.10

15.09-05.10

25.08-14.09

Premium Garden Room

44,00 €

57,00 €

91,00 €

111,00 €

136,00 €

153,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Premium Garden Room Side Sea View

49,00 €

63,00 €

105,00 €

126,00 €

149,00 €

168,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Aura Suite up to 4 pax

76,00 €

95,00 €

153,00 €

177,00 €

208,00 €

245,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

15%

15%

15%

15%

15%

15%

Horizone Suite Sea View up to 4 pax

79,00 €

100,00 €

160,00 €

183,00 €

218,00 €

252,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

15%

15%

15%

15%

15%

15%

Eden Suite up to 4 pax

65,00 €

77,00 €

133,00 €

149,00 €

176,00 €

206,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

15%

15%

15%

15%

15%

15%

Grand Bliss Suite up to 5 pax

76,00 €

95,00 €

153,00 €

177,00 €

208,00 €

243,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Петто лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

15%

15%

15%

15%

15%

15%

3 дете од 0-11.99 год.

15%

15%

15%

15%

15%

15%

Полупансион

28,00 €

28,00 €

28,00 €

28,00 €

28,00 €

28,00 €

Деца од 2-11.99 год.

14,00 €

14,00 €

14,00 €

14,00 €

14,00 €

14,00 €

Ултра Се Вклучено

66,00 €

66,00 €

66,00 €

66,00 €

66,00 €

66,00 €

Деца од 2-11.99 год.

33,00 €

33,00 €

33,00 €

33,00 €

33,00 €

33,00 €

Минимум престој

1

3

5

5

5

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 1-14 days before check-in 30% of total amount

Early departure 80% of total amount

Non Show 80% of total amount