ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
BANSKO - MPM Guinness 4*
MPM Guinness 4*

Hotel MPM Guinness 4*, Bansko

Нов Ealry booking попуст

 20% за престој во период 01/12/23 to 12/01/24

 15% за престој во период од13/01/13.01 до крај на сезона

https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-guinness-hotel/

Тип на сместување

01.12.2023 - 21.12.2023    15.03.2024 - 14.04.2024

12.01.2024 - 09.02.2024   18.02.2024 - 14.03.2024  

22.12.2023 - 28.12.2023   05.01.2024 - 11.01.2024   10.02.2024 - 17.02.2024

29.12.2023 - 04.01.2024

Person in Studio

 57,77 €

 66,49 €

 73,58 €

 102,46 €

Person in One Bedroom Apartment

 63,22 €

 71,94 €

 79,57 €

 110,09 €

Rent a Two bedroom Apartment for 4 pax

 234,35 €

 279,04 €

 296,48 €

 425,10 €

Single use of Studio

 99,19 €

 107,91 €

 147,15 €

 204,92 €

Миимален престој

/

3 ноќи

3ноќи

4 ноќи

Цената вклучува

Ноќевање до појадок и вечера

Користење на 3 внатреши базени, леден базен, сауна парк, елакс зона

Ски гардеробер,интернет, трансфер до гондолата (распоред на рецепција)

Лимитиран надворешен паркинг

Максимално сместувње

Studio - 2 + 1 pax

One bedroom Apartment - 2 + 2 pax

Two bedroom Apartment - 4 + 2 pax

Попусти

Дете до 1.99 год се сместува бесплатно

Дете од 2-11.99 год на дополнително легло плаќа 21 еур

Трето возрасно лице добина 20% попуст