ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
ЛЕТО 2024 - ТУРЦИЈА - Antalya (со директен чартер лет)