SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
WELLNESS & SPA - Interhotel 4 * Сандански
Interhotel 4 * Сандански

01.10 - 22.12.2022

Цените се по СОБА на ДЕН за услуга: ноќевање со појадок

SGL /еднокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

1adl

74 €

90 €

1adl +1chd /4-11,99/

74 €

90 €

DBL /двокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

95 €

115 €

2adl+1chd /0-3,99/

95 €

115 €

2adl +1chd /4-11,99/

109 €

131 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

109 €

131 €

2adl +1chd /12-15,99/

126 €

153 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

126 €

153 €

SUP /супериор соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

114 €

138 €

2adl+1chd /0-3,99/

114 €

138 €

2adl +1chd /4-11,99/

114 €

138 €

2adl+2chd /0-3,99 и 4-11,99/

114 €

138 €

2adl +2chd /4-11,99/

114 €

138 €

2adl+1chd /12-15,99/

145 €

176 €

3adl

145 €

176 €

3adl+1chd /0-3,99/

145 €

176 €

3adl +1chd /4-11,99/

145 €

176 €

3adl+2chd /0-3,99 и 4-11,99/

145 €

176 €

STD /студио/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

138 €

166 €

2adl+1chd /0-3,99/

138 €

166 €

2adl +1chd /4-11,99/

138 €

166 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

138 €

166 €

2adl +2chd /4-11,99/

138 €

166 €

2adl +1chd /12-15,99/

170 €

204 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

170 €

204 €

3adl

170 €

204 €

3adl +1chd /4-11,99/

170 €

204 €

3adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

170 €

204 €

APP /апартман/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2 adl

155 €

188 €

2 adl+1chd (4-11,99)

155 €

188 €

2 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

155 €

188 €

2 adl+1chd (12-15,99)

186 €

226 €

2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 )

186 €

226 €

3 adl

186 €

226 €

APP FAMILY/апартман фамилијарен/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

3 adl

212 €

256 €

3 adl+1chd (4-11,99)

212 €

256 €

3 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

212 €

256 €

3 adl+1chd (12-15,99)

244 €

294 €

4 adl

244 €

294 €

сместување

минимум

максимум

Двокреветна соба (француско легло)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г

Двокреветна соба (разделени легла)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

Супериор соба

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Студио

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Лукс

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Фемили

1 возрасен

4 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.

 

 

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Доплата за вечера:
18€  возрасен и дете 12-15,99 г,
10€  дете 4-12

Во цената Е вклучено:
Ноќевање со појадок
Користење СПА центар:
Сауна
Парна бања
Внатрешен базен со минерална вода,
Надворешен базен со минерална вода
Лежалка и пешкир на базените
Паркинг
Безжичен интернет низ целиот хотел
Сеф на рецепција во хотелот
Детско игралиште на отворено
Забавна куќа со професионален аниматор
Туристичка такса

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)

Доколку сакате да користите услуги во хотелот (собна сметка) гостите мора да ги наведат деталите за својата кредитната картичка
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси…