ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
BANSKO - Riverside 4*
Riverside 4*

Hotel River side 4*, Bansko

https://www.riversidebansko.bg/en/

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ

20% попуст за резервации направени до 20.01.2024 со престој до 31.03.2024

 

 

 

Тип на сместување

22.12.2023 - 21.12.2023 

04.03.2024 - 31.03.2024

22.12.2023 - 28.12.2023 

02.01.2024 - 03.03.2024 HB

Person in Double room Silver 

54,50 €

59,95 €

Single room Silver

75,21 €

80,66 €

Person in Double room Gold    with 2 regular beds 

59,95 €

65,40 €

Person in Double room Gold    with 3 regular beds 

59,95 €

65,40 €

Person in Platinum 
Family Room with 3 regular beds

54,50 €

70,85 €

Person in Platinum 
Family Room with 4 regular beds

54,50 €

70,85 €

Person in Maisonette Premium with balcony with 2 regular beds

59,95 €

65,40 €

Person in Maisonette Premium without balcony with 2 regular beds

54,50 €

59,95 €

2nd child 6-12.99 y on extra bed  

23,98 €

29,98 €

Child 6 - 12.99 y. on regular bed in all room types

34,88 €

40,88 €

Цената вклучува

Ноќевање со појадок и вечера (цена по лице)

Користење на внатрешен базен, релакс зона, сауна, фитнес, интернет, детско катче, трансфер до гондолата

Максимално сместување

Double room Silver  - 2 adults

Double room Gold - 2 adults + 1 adult /child OR 3  adults + 1 adult /child

Single room Silver and Gold - 1 pax

Platinum Family Room - 3 adults + 1 child / 4 adults + 1 child

Premium Maisonette - 2 adults + 1 adult /child

Попусти

Дете дo 5.99 во "gold" соба се сместува бесплатно

Прво дете до 12.99 на дополнилтено легло се смесува бесплатно

Возрасно лице на дополнително легло добива 20% попуст