ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
BOROVEC - Lion 4*
Lion 4*

LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                     www.hotelslion.bg

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ

7=6, 10=9 , 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ПОСЛЕ 04.03.2023

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2022

17.12.2022

27.12.2022

07.01.2023

11.02.2023

18.02.2023

04.03.2023

16.12.2022

26.12.2022

06.01.2023

10.02.2023

17.02.2023

03.03.2023

31.03.2023

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

85

94

156

94

98

94

85

SINGLE ROOM

62

68

146

68

74

68

62

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

74

82

136

82

86

82

74

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

64

69

147

69

75

69

64

TWIN LARGE

DOUBLE ROOM

94

102

162

102

107

102

91

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

129

140

223

140

147

140

129

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

82

90

142

90

92

90

82

DBL 1+2 CHD (4-11,99) (0-3,99)

83

91

143

91

95

91

83

DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

100

109

173

109

114

109

100

FAMILY ROOM

FAMILLY ROOM 2 ADL

109

122

191

122

131

122

109

FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED

145

160

252

160

171

160

145

FAM2 2+1 CHD (0-3,99)

110

123

192

123

132

123

110

FAM2 2+1 CHD (4-11,99)

127

142

222

138

148

138

127

FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

128

143

223

139

149

139

128

FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

146

161

253

161

172

161

146

FAM2 3+1 CHD (0-3,99)

146

161

253

161

172

161

146

FAM2 3+1 CHD (4-11,99)

163

179

283

179

192

179

163

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]`

180

202

297

202

213

202

180

APARTMENT [3ADL]

181

203

298

203

214

203

181

APARTMENT [4ADL]

182

204

299

204

215

204

182

APP 2+1 CHD (0-3,99)

181

203

298

203

214

203

181

APP 2+1 CHD (4-11,99)

181

203

298

203

214

203

181

APP 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99)

182

204

299

204

215

204

182

APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

182

204

299

204

215

204

182

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

182

204

299

204

215

204

182

APP 3+1 CHD (0-3,99)

182

204

299

204

215

204

182

APP 3+1 CHD (4-11,99)

182

204

299

204

215

204

182

APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

183

205

300

205

216

205

183

APP 4+1 CHD (0-3,99)

183

205

300

205

216

205

183

APP 4+1 CHD (4-11,99)

183

205

300

205

216

205

183

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вјклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резервација

Под 3 дена 2 ноќи

Под 3 дена 2 ноќи

Под 28 дена 100%

Под 3 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 3 дена 2 ноќи

Под 3 дена 2 ноќи

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

5

5

5

5

5

5

5

Цената вклучува: користење на затворен базен, финес, сауна, ски гардероба и трансфер до гондолата

Доплата за Новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца од 4 до 11.99 год. Паркинг со доплата на лице место.