ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Sithonia - Poseidon Resort 4* Tristanika
Poseidon Resort 4* Tristanika

Линк до понудата од хотелот https://www.poseidon.com.gr/