SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
Sithonia - Ammoa Luxury Hotel & Spa 5* - Nikiti
Ammoa Luxury Hotel & Spa 5* - Nikiti

AMMOA LUXURY HOTEL & SPA RESORT 5*

www.ammoaresort.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 29.04 ДО 21.05.2023 И ОД 28.09 ДО 31.10.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.05 ДО 07.07.2023 И ОД 29.08 ДО 27.09.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.07 ДО 28.08.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

2/10/0/4

29.04-21.05

22.05-05.06

06.06-23.06

24.06-07.07

08.07-22.07

23.07-28.08

15.10-31.10

28.09-14.10

18.09-27.09

05.09-17.09

29.08-04.09

Double Deluxe Lateral Sea View

140,00 €

152,00 €

170,00 €

182,00 €

206,00 €

243,00 €

116,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Lateral Sea View Private Pool

237,00 €

249,00 €

267,00 €

279,00 €

303,00 €

340,00 €

213,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Sea Front

176,00 €

188,00 €

206,00 €

218,00 €

243,00 €

279,00 €

152,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Sea Front Private Pool

285,00 €

298,00 €

315,00 €

328,00 €

352,00 €

388,00 €

261,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Meli (Honeymoon ) Private Pool Up to 4 pax

310,00 €

322,00 €

340,00 €

364,00 €

400,00 €

425,00 €

291,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panorama Suite Seafront Up to 4 pax

206,00 €

218,00 €

237,00 €

249,00 €

273,00 €

310,00 €

182,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Bungalow Prestige Sea View Up to 4 pax

164,00 €

176,00 €

194,00 €

218,00 €

255,00 €

291,00 €

152,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Bungalow Prestige Sea View Private Pool Up to 4 pax

297,00 €

310,00 €

316,00 €

328,00 €

364,00 €

400,00 €

273,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Pavillion Private Pool

358,00 €

370,00 €

376,00 €

388,00 €

424,00 €

461,00 €

334,00 €

2 Bedrooms

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

4 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Sunset Pavillion Private Pool 2 Bedrooms

395,00 €

407,00 €

423,00 €

437,00 €

473,00 €

509,00 €

370,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

4 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Double Deluxe Lateral Sea View

175

187

205

217

241

277

150

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Lateral Sea View Private Pool

272,00 €

284,00 €

302,00 €

314,00 €

338,00 €

375,00 €

247,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Sea Front

211,00 €

223,00 €

241,00 €

253,00 €

277,00 €

314,00 €

187,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Deluxe Sea Front Private Pool

320,00 €

333,00 €

350,00 €

362,00 €

386,00 €

423,00 €

296,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Meli (Honeymoon ) Private Pool Up to 4 pax

344,00 €

356,00 €

374,00 €

399,00 €

435,00 €

459,00 €

327,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panorama Suite Seafront Up to 4 pax

241,00 €

253,00 €

272,00 €

284,00 €

308,00 €

344,00 €

217,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Bungalow Prestige Sea View Up to 4 pax

199,00 €

211,00 €

229,00 €

253,00 €

290,00 €

326,00 €

187,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Bungalow Prestige Sea View Private Pool Up to 4 pax

332,00 €

344,00 €

350,00 €

362,00 €

399,00 €

435,00 €

308,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Pavillion Private Pool

393,00 €

405,00 €

411,00 €

423,00 €

459,00 €

496,00 €

369,00 €

2 Bedrooms

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

4 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Sunset Pavillion Private Pool 2 Bedrooms

429,00 €

441,00 €

459,00 €

471,00 €

508,00 €

544,00 €

 

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

4 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

5

1

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early departure 100% of total amount

Non show        100% of total amount

Cancelled 1-8 days before check-in 100% of total amount