ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Krotiri Resort 4* - Ag. Nikolaos - Редовен ценовник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.06.2021 10% ПОПУСТ

www.krotiriresort.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК (a la carte)

4

12.06-18.06

19.06-16.07

17.07-22.08

23.08-12.09

13.09-25.09

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

110,00 €

130,00 €

160,00 €

130,00 €

100,00 €

2Ad+1ch(0-3)

110,00 €

130,00 €

160,00 €

130,00 €

100,00 €

2Ad+1ch(4-11.99)

110,00 €

130,00 €

160,00 €

130,00 €

100,00 €

JUNIOR SUITE

2Ad

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

3Ad

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

3Ad+1ch(0-3)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

3Ad+1ch(4-11)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

2Ad+1ch(0-3)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

2Ad+1ch(4-11.99)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

2Ad+2ch(0-3)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

2Ad+2ch(0-3)(4-11.99)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

2Ad+2ch(4-11.99)

130,00 €

160,00 €

200,00 €

160,00 €

120,00 €

Мин. Престој

6

6

6

6

6

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис: паркинг,базен,бар,бар на плажа,а ла карт ресторан,пристап за хендикепирани,продавница, WI-FI,беспла-

тни чадори и лежалки на плажа

Соби : балкон,клима,сеф,мини бар,САТ ТВ,фен

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.06.2021 10% ПОПУСТ