ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Toroni - Flower Bungalows
Flower Bungalows

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Во дворот, на околу 80 m позади куќата, се наоѓаат бунгаловите Flower. На приземје, со убави, пространи балкони, кујна делумно одделена од делот за спиење со француски и класичен кревет или два француски кревети. Чистење е на половина од престојот. Сите имаат TV, интернет и клима вклучена во цената, како и паркинг.

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-

06.09

06.09-

15.09

15.09-

24.09

24.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

1/3

bungalov

3

218

298

398

548

648

698

748

748

748

648

448

398

318

198

1/4

bungalov

4

248

348

448

598

698

748

798

798

798

698

498

428

348

228

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

  

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!