ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Анталија

НОВА ГОДИНА

АНТАЛИЈА

29.12.2019 – 02.01.2020

 

    

АНТАЛИЈА СО АВИОН – 5 ДЕНА / 4 НОЌИ

Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија и преубави плажи, место каде земјата го допира рајот.

 

Цена 

329€

20.332 мкд

 

УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

 

+

ТРАНСФЕР

4

 

TRENDY LARA  5*UAI-Std LV

 

359 еур

 

Прво дете 2-13 год плаќа 99 еур

Незадолжителна Новогодишна вечера

 

65 еур

Деца помали од 13 год имаат активности во мини клубот, доколку сакаат во ресторанот(0-12.99) плаќаат целосен износ

ROYAL HOLIDAY PALACE 5* UAI Sup.std LV

 

389 еур

До 30.11.

Прво дете 2-10 год плаќа 99 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

85 еур

 Дете 2-12 год - 48 еур

(Во друга сала)

DELPHIN BE GRAND 5*UAI-Std be trendy LV

 

329 еур

До 02.12.

Прво дете 2-07 год плаќа  99 еур

Задолжителна Новогодишна вечера (потполнето)

 

60 еур

Дете 0-12 год 60 еур-Гала сала

Дете 0-12 год бесплатно-Главен рес.  

ROYAL SEGINUS HOTEL 5*UAI-Sup.std LV

 

389 еур

До 30.11.

Прво дете 2-10 год плаќа 99 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

85 еур

 Дете 2-12 год - 48 еур

(Во друга сала)

TITANIC MARDAN PALACE  5* GOLDEN ALL INC

Premium room

 

483 еур

До 30.11.

Прво дете 0-12 год и Второ дете

2-09 год плаќаат по 99 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

110 еур до 30.11

130 еур до 31.12

 Дете 0-07 год - бесплатно

Дете 7-12 год – 60 еур до 31.10

Дете 7-12 год – 70 еур до 31.12

DELPHIN IMPERIAL 5*UAI Sup.std LV

 

359 еур

До 02.12.

Прво дете 2-07 год плаќа 99 еур

Задолжителна Новогодишна вечера (потполнето)

60 еур

Дете 0-12 год 60 еур-Гала сала

Дете 0-12 год бесплатно-Главен рес.  

ЛЕТ СО ТУРКИШ: 29.12.ТК1004 Од Скопје 09:05 – Во Истанбул 12:45, ТК2432 Од Истанбул 16:30, Во Анталија 18:05

02.01.ТК2417 Од Анталија 16:25 – Во Истанбул18:05, ТК1005 Од Истанбул 20:10, Во Скопје 19:50

 

Во цената се вклучени следниве услуги

 

· Авио билет: Скопје-Истанбул-Анталија-Истанбул-Скопје

· Организиран трансфер: аеродром-хотел-аеродром

· 4 ноќевања во одбраниот хотел на база  Ултра Се вклучено

· Организација на патувањето

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 

· Аеродромски такси 171 еур – 10.568 мкд

· Новогодишна свечена вечера

· Факултативни излети

· Патничко и здравствено одигурување

Важна напомена:

  • Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
  • За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци од денот на патувањето
  • Краен рок за пријавување 15.12.2019
  • Kраен рок за откажување на аранжманот од страна на агенцијата 7 дена пред патување
  • За резервација задолжителна уплата од 50% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена пред патување
  • Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачваровска
  • За реализација на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ