ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Kavala - Tosca beach 4*

TOSCA BEACH 4 * KAVALA                                                                                                 www.tosca.gr

www.tosca.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Tosca Beach Hotel, 4*

Booking Window: 01/02/2024-29/02/2024

Stay Dates: 28/04/2024-09/05/2024 & 17/06/2024-16/09/2024

All Available Room Types

15% Discount

Stay Dates: 10/05/2024-16/06/2024 & 17/09/2024-04/10/2024

All Available Room Types

20% Discount

10/0/4

28.04-14.05

15.05-31.05

01.06-16.06

17.06-03.07

04.07-27.08

01.10-04.10

17.09-30.09

28.04-16.09

Standard Room Sea View

78,00 €

95,00 €

115,00 €

130,00 €

167,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Front Sea View

86,00 €

104,00 €

124,00 €

140,00 €

176,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Bunk Bed Sea View ( за соба)

185,00 €

229,00 €

277,00 €

312,00 €

395,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea View up to 4 pax

286,00 €

351,00 €

381,00 €

448,00 €

540,00 €

( за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Suite Sea View

241,00 €

295,00 €

328,00 €

393,00 €

487,00 €

( за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

2

2

3

4

5

Stayover tax 7 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг

Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 7-14 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 2-6 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-1 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ