ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Kassandra - Al Mare 3* - Polihrono
Al Mare 3* - Polihrono

AL MARE 3* POLICHRONO

www.almare-hotel.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.01.2024 10% ПОПУСТ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10

25.05-03.06

04.06-15.06

16.06-05.07

06.07-25.08

11.09-22.09

26.08-10.09

Standard Room Side Sea View

 37,00 €

 52,00 €

 66,00 €

 89,00 €

 52,00 €

1 дете од 0-13.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Front Sea View

 40,00 €

 55,00 €

 67,00 €

 95,00 €

 55,00 €

1 дете од 0-13.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Ground Floor

 31,00 €

 48,00 €

 60,00 €

 81,00 €

48

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-13.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-13.99 год.

60%

60%

60%

60%

60%

Standard Room Garden View

 37,00 €

 50,00 €

 62,00 €

 83,00 €

 50,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

60%

60%

60%

60%

60%

Минимум престој

2

3

5

5

2

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 7-14 days before check-in 75% of total amount

Cancelled 1-6 days before check-in 100% of total amount

Non show        100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Valid for arrivals on 25/05/202, 30/05/202, 04/06/202, 09/06/202, 14/06/202, 19/06/202, 24/06/202, 29/06/202, 04/07/202, 09/07/202, 14/07/202, 19/07/202, 24/07/202, 29/07/202, 03/08/202, 08/08/202, 13/08/202, 18/08/202, 23/08/202, 28/08/202, 02/09/202, 07/09/202, 12/09/202, 17/09/202, 22/09/202, 01/06/202, 08/06/202, 15/06/202, 22/06/202, 30/06/202, 06/07/202, 13/07/202, 20/07/202, 27/07/202, 10/08/202, 17/08/202, 24/08/202, 31/08/202, 14/09/202, 21/09/202, 28/05/202, 06/06/202, 11/06/202, 16/06/202, 21/06/202, 26/06/202, 01/07/202, 11/07/202, 16/07/202, 21/07/202, 26/07/202, 31/07/202, 05/08/202, 15/08/202, 20/08/202, 25/08/202, 30/08/202, 04/09/202, 09/09/202, 19/09/202, 24/09/202.