ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Sithonia - Makednos 3* - NIkiti
Makednos 3* - NIkiti

MAKEDNOS 3* NIKITI                                                    

www.hotelmakednos.gr

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.01.2024 10% ПОПУСТ

Valid for arrivals on 25/05/202, 30/05/202, 04/06/202, 09/06/202, 14/06/202, 19/06/202, 24/06/202, 29/06/202, 04/07/202, 09/07/202, 14/07/202, 19/07/202, 24/07/202, 29/07/202, 03/08/202, 08/08/202, 13/08/202, 18/08/202, 23/08/202, 28/08/202, 02/09/202, 07/09/202, 12/09/202, 17/09/202, 22/09/202, 01/06/202, 08/06/202, 15/06/202, 22/06/202, 30/06/202, 06/07/202, 13/07/202, 20/07/202, 27/07/202, 10/08/202, 17/08/202, 24/08/202, 31/08/202, 14/09/202, 21/09/202, 28/05/202, 06/06/202, 11/06/202, 16/06/202, 21/06/202, 26/06/202, 01/07/202, 11/07/202, 16/07/202, 21/07/202, 26/07/202, 31/07/202, 05/08/202, 15/08/202, 20/08/202, 25/08/202, 30/08/202, 04/09/202, 09/09/202, 19/09/202, 24/09/202.

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

25.05-03.06

04.06-15.06

16.06-05.07

06.07-25.08

11.09-26.09

26.08-10.09

Standard Room Side Sea View

34

51

67

85

51

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Ground Floor

39

57

69

94

57

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Front Sea View

37

54

69

87

54

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Family Apartment

39

59

72

97

59

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Мин. Престој

1

3

3

3

1

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 70% of total amount

Non show        100% of total amount

Early departure 100% of total amount