ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sunny Beach - Sunny Holiday 3*
Sunny Holiday 3*

early booking попусти

30% за резервации до 29.02 за период 11.07-19.08

25% за резервации до 30.04

15% за резервации до 31.05

цените се дадени по соба на ноќ, услуга наем на апартман

цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

https://www.sunnyholidayapartments.com/en-us

CH = ДЕТЕ 2-11,99

SUNNY HOLIDAY 3*

20.05-25.06
01.09-30.09

26.06-10.07
20.08-31.08

11.07-19.08

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

32,70 €

43,60 €

59,95 €

1AD+1CH

32,70 €

43,60 €

59,95 €

1AD+2CH

32,70 €

43,60 €

59,95 €

1AD+3CH

32,70 €

43,60 €

59,95 €

2AD

32,70 €

43,60 €

59,95 €

2AD+1CH

32,70 €

43,60 €

59,95 €

2AD+2CH

32,70 €

43,60 €

59,95 €

3AD

32,70 €

43,60 €

59,95 €

3AD+1CH

32,70 €

43,60 €

59,95 €

4AD

32,70 €

43,60 €

59,95 €