ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Regency plaza & Aqua - 5* Nabq

Цени со вклучен попуст до 31.01 и 50% уплата до 05.02

REGENCY PLAZA & AQUA PARK  5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

STANDARD ROOM (по лице)

454 €

454 €

472 €

472 €

472 €

516 €

516 €

516 €

516 €

516 €

516 €

472 €

472 €

472 €

DOUBLE

908 €

908 €

945 €

945 €

945 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

945 €

945 €

945 €

SINGLE

547 €

547 €

577 €

577 €

577 €

646 €

646 €

646 €

646 €

646 €

646 €

577 €

577 €

577 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,324 €

1,324 €

1,380 €

1,380 €

1,380 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,380 €

1,380 €

1,380 €

1+1 CHD (0-13,99)

842 €

842 €

872 €

872 €

872 €

941 €

941 €

941 €

941 €

941 €

941 €

872 €

872 €

872 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,137 €

1,137 €

1,167 €

1,167 €

1,167 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,236 €

1,167 €

1,167 €

1,167 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,203 €

1,203 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,203 €

1,203 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,240 €

1,240 €

1,240 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

FAMILY PARTITION ROOM (по лице)

516 €

516 €

534 €

534 €

534 €

578 €

578 €

578 €

578 €

578 €

578 €

534 €

534 €

534 €

DOUBLE

1,032 €

1,032 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

SINGLE

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,327 €

1,327 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,622 €

1,622 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,737 €

1,737 €

1,784 €

1,784 €

1,784 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,784 €

1,784 €

1,784 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

1,805 €

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.