Nikiti - Vila Pomme De La Mar
Vila Pomme De La Mar

На само 4 км од Никити, на 200 м од плажа Агиос Јоанис се наоѓа плажата Кастри и куќата Pomme de la mer. Од плажата е оддалечена 290 м. Во понуда се повеќекреветни апартмани и мезонети со панорамски поглед кон морето. Куќата има голем двор со скара, два монтажни базена за најмалите и паркинг. Сите имаат TV, WIFI и клима уред кој е вклучен во цената. Куќата е со фантастична локација за истражување на Ситонија. 

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН/МЕЗОНЕТ ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Тип на сместување

 

Макс бр. лица

19.05-31.05

31.05-12.06

12.06-24.06

24.06-06.07

06.07-16.07

16.07-26.07

26.07-05.08

05.08-15.08

15.08-25.08

25.08-04.09

04.09-14.09

14.09-24.09

24.09-03.10

Број на ноќи

 

 

12

12

12

12

10

10

10

10

10

10

10

10

9

1/5

apartman

5

298

398

548

828

828

878

948

948

878

648

478

378

238

1/6

mezonet

6

328

428

598

878

878

928

988

988

928

698

498

398

248

 

 

Тип на сместување

 

Макс бр. лица

19.05-29.05

29.05-08.06

08.06-18.06

18.06-28.06

28.06-08.07

08.07-18.07

18.07-28.07

28.07-07.08

07.08-17.08

17.08-29.08

29.08-10.09

10.09-22.09

22.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

12

12

12

11

1/5

apartman

5

278

328

428

548

748

848

898

948

928

928

628

478

278

1/6

mezonet

6

298

348

448

598

798

898

948

988

988

988

648

498

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 29.06.2020

30.06. - крај на сезоната 2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2020

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2019 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ОД 10. – 20. МАЈ!

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*Гратис одмор подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање. Ваучерот може да го подарите некому, доколку Вие не сте во можност да патувате во тоа време.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.