Sarti - Vila Stelios Maria
Vila Stelios Maria

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Се наоѓа во стариот дел на Сарти, на 70 m oд морето. Потполно новите студија за 2 до 4 лица се наоѓаат на прв и втор кат. Сите имаат SAT TV, бежичен интернет и клима чие користење е вклучено во цената во јули и август. Студијата на прв кат, бр. 1 со помала квадратура и  бр.2 со потесната тераса имаат пониска цена.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-24.09

24.09-03.10

Бр ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

1/2

st br.1,2

2

168

188

328

368

448

548

628

678

678

678

578

398

328

268

168

1/2

studio

2

168

188

328

388

498

598

678

728

728

728

628

438

368

298

188

1/3

st br.1

3

198

228

358

398

498

598

678

728

728

728

628

438

368

298

188

1/3

studio

3

198

228

358

428

548

648

728

778

778

778

678

468

398

328

218

1/2+2

st br1

4

228

258

378

438

548

648

728

778

778

778

678

468

398

328

218

1/2+2

studio

4

228

258

378

468

598

698

778

828

828

828

748

498

428

358

248

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!