ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sarti - Sarti Inn
Sarti Inn

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Sarti Inn е Apparthotel со базен. Се наоѓа на 160 м од плажата. Студијата за 2 или 3 лица се наоѓаат на кат, освен едно на ниско приземје, каде се  и сите четирикреветни студија. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење е вклучено во цената. Чистењето и менувањето постелнина во студијата се прави на секои 3-4 дена.

 

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НОЌЕВАЊА

Период

Тип на сместување

Макс

број

на лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-30.08

30.08-09.09

09.09-21.09

21.09-03.10

Број на ноќи

 

 

12

12

11

10

10

10

10

10

10

7

10

12

12

12

Sarti Inn 1/2

studio

2

238

398

548

648

748

848

898

898

898

568

568

428

228

Sarti Inn 1/3

studio NP

3

268

428

598

698

798

888

938

938

938

598

598

468

248

Sarti Inn 1/3

studio

3

298

458

648

748

848

938

988

988

988

648

648

498

268

Sarti Inn 1/4

studio NP

4

328

498

698

798

948

1038

1088

1088

1088

698

698

528

298

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НОЌЕВАЊА

Период

Тип на сместување

Макс

број

на лица

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-09.09

09.09-15.09

15.09-24.09

24.09-03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

Sarti Inn 1/2

studio

2

198

298

418

598

698

798

898

898

898

798

528

368

318

188

Sarti Inn 1/3

studio

3

228

348

498

678

788

888

988

988

988

888

598

428

368

228

Sarti Inn 1/4

studio NP

4

258

398

578

748

888

988

1088

1088

1088

988

668

498

428

248

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!