SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
Sarti - Vila Ilias
Vila Ilias

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Се наоѓа на 80 m oд плажата во новиот дел на Сарти. Апартманите се на ниско приземје и имаат пространи тераси со поглед кон мирната улица. Исклучително пространите апартмани имаат SAT TV, бежичен интернет и клима уред, чие користење се доплаќа.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-30.08.

30.08.-09.09.

09.09.-21.09.

21.09.-03.10.

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

7

10

10

11

Ilias 1/4 NP

apartman

4

218

268

368

468

578

678

748

798

798

798

468

468

398

268

Ilias 1/4 +1NP nnp np

apartman

5

238

298

398

498

628

728

798

848

848

848

498

498

428

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

  

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!