SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
Sarti - Vila Ostraco
Vila Ostraco

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Се наоѓа во новиот дел на Сарти, на околу 20 m oд најубавиот дел на плажата во Сарти. Студијата и апартманите се на ниско приземје, на 1. и на 2. кат и имаат пространи тераси, дел од нив се со бочен поглед кон морето. Сите имаат SAT TV, сигнал за бежичен интернет и клима уред, чие користење се доплаќа.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО / АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09.-24.09

24.09.-03.10.

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

12

9

Ostraco 1/2

studio NP

2

168

198

328

398

478

578

628

678

678

678

578

428

328

168

Ostraco 1/2

studio BM

2

188

228

348

428

528

628

678

728

728

728

628

468

358

188

Ostraco 1/3

studio NP

3

198

228

368

428

528

628

678

728

728

728

628

468

358

198

Ostraco 1/4

apartman

4

258

298

428

598

728

848

898

948

948

948

828

618

448

298

Ostraco 1/4

apartman BM

4

298

328

458

648

778

898

948

998

998

998

878

/648

478

328

Ostraco 1/4+1

apartman

5

298

328

458

648

778

898

948

998

998

998

878

648

478

328

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!