ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Cronwell Resort Sermilia 5* - Редовен ценовник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 16.05.2021 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.07 ДО 04.09.2021

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 16.05.2021 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 05.09 ДО 16.10.2021

CRONWELL RESORT SERMILIA 5* PSAKOUDIA     www.sermilia.cronwell.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЕНО ВО ЕВРА

4

18.06-01.07

02.07-29.07

30.07-22.08

23.08-04.09

05.09-25.09

26.09-16.10

PROMO ROOM

2adl

202

230

243

220

174

133

DBL STANDRAD

2adl

232

265

280

252

199

154

Трето лице

58

66

70

63

50

39

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

35

40

42

38

30

23

DBL STANDARD SEA VIEW

2adl

267

304

323

290

230

230

Трето лице

67

76

81

73

58

58

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

40

46

49

44

35

35

SINGLE STANDARD

1adl

232

265

280

252

159

123

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

SUITE

2adl

333

420

458

401

286

220

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

SUITE SEA VIEW

2adl

366

463

504

441

315

242

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

FAMILY SUITE SV

2adl

482

595

644

567

414

318

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

3

3

4

5

5

4

Опис:отворен базен,сауна,фитнес,СПА центар,масажа,мини клуб,ресторан,бар,WI-FI, приватнаплажа, анима-

ција , спортски игралишта

Соби: САТ ТВ,клима, мини бар, сеф,балкон, фен,телефон

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

For cancellation 8 before arrival no cancellation fees

For cacellation 7 days before arrival 50% cancellation fees

For cancellation 6 days before arrival or no show 100% cancellation fees