ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Cronwell Resort Sermilia 5* - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 1

 2

 4

 4

 5

 3

 2

 1

Вид на Сместување

Услуга

Структура

25.04.20-23.05.20

24.05.20-13.06.20

14.06.20-04.07.20

05.07.20-25.07.20

26.07.20-01.09.20

02.09.20-15.09.20

16.09.20-29.09.20

30.09.20-13.10.20

Double Room - Sea View

UL

2Ad

105.6

152.9

147.4

170.5

190.3

165

157.3

105.6

Double Room - Sea View

UL

2Ad+1ad

132

191.4

183.7

213.4

237.6

205.7

196.9

132

Double Room - Sea View

UL

2Ad+1ch(0-1)

105.6

152.9

147.4

170.5

190.3

165

157.3

105.6

Double Room - Sea View

UL

2Ad+1ch(2-11)

105.6

152.9

147.4

170.5

190.3

165

157.3

105.6

Double Room - Sea View

UL

2Ad+2ch(0-1)

105.6

152.9

147.4

170.5

190.3

165

157.3

105.6

Double Room - Sea View

UL

2Ad+2ch(0-1)(2 - 11)

105.6

152.9

147.4

170.5

190.3

165

157.3

105.6

Double Room - Sea View

UL

2Ad+2ch(2-11)

121

176

169.4

195.8

218.9

189.2

181.5

121

Double Room - Standard

UL

2Ad

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room - Standard

UL

2Ad+1ad

103.4

161.7

161.7

196.9

216.7

185.9

150.7

103.4

Double Room - Standard

UL

2Ad+1ch(0-1)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room - Standard

UL

2Ad+1ch(2-11)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 3 pax - Standard

UL

2Ad+1ch(12-15)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+1ad

103.4

161.7

161.7

196.9

216.7

185.9

150.7

103.4

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

103.4

161.7

161.7

196.9

216.7

185.9

150.7

103.4

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+1ad+1ch(2-11)

103.4

161.7

161.7

196.9

216.7

185.9

150.7

103.4

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+1ch(0-1)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+1ch(2-11)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+2ch(0-1)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

82.5

128.7

128.7

157.3

173.8

148.5

121

82.5

Double Room 4 pax - Standard

UL

2Ad+2ch(2-11)

94.6

148.5

148.5

181.5

199.1

170.5

138.6

94.6

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.