ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ
Olympic Kosma Bomo Club 3* - Hanioti - Промо ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 2

 1

 1

 1

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 2

Вид на сместување

Услуга

Структура

29.04.20-02.05.20

03.05.20-22.05.20

23.05.20-25.05.20

26.05.20-31.05.20

01.06.20-14.06.20

15.06.20-30.06.20

01.07.20-14.07.20

15.07.20-22.08.20

23.08.20-08.09.20

09.09.20-14.09.20

15.09.20-30.09.20

01.10.20-07.10.20

Double Room - 

AL

2Ad

61.6

55

61.6

55

52.8

61.6

78.1

88

75.9

70.4

57.2

48.4

Double Room - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

61.6

55

61.6

55

52.8

61.6

78.1

88

75.9

70.4

57.2

48.4

Double Room - 

AL

2Ad+1ch(2-11)

69.3

62.7

69.3

62.7

59.4

68.2

84.7

94.6

82.5

78.1

64.9

55

Triple Room - 

AL

3Ad

92.4

79.2

92.4

79.2

80.3

91.3

103.4

123.2

100.1

103.4

92.4

79.2

Quadruple Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(0 - 11)

106.7

97.9

106.7

97.9

93.5

104.5

125.4

137.5

121

118.8

106.7

97.9

Quadruple Room - 

AL

2Ad+2ad

108.9

100.1

108.9

100.1

95.7

105.6

126.5

138.6

123.2

119.9

108.9

100.1

Quadruple Room - 

AL

2Ad+2ch(0-11)

105.6

96.8

105.6

96.8

92.4

103.4

123.2

136.4

119.9

116.6

105.6

96.8

Single Room - Standard

AL

1Ad

61.6

55

61.6

55

56.1

59.4

75.9

84.7

73.7

63.8

57.2

48.4

Single Room - Standard

AL

1Ad+1ch(0-1)

61.6

55

61.6

55

56.1

59.4

75.9

84.7

73.7

63.8

57.2

48.4

Double Room - Standard

AL

2Ad

61.6

55

61.6

55

52.8

61.6

78.1

88

75.9

70.4

57.2

48.4

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.