ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
BOROVEC - Edelweiss 3*
Edelweiss 3*

EDELWEISS 3* BOROVETS                                                    www.edelweissborovets.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

7=6, 13=11 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 15.01 ДО 31.01.2023 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023

1

01.12.2022

23.12.2022

30.12.2022

03.01.2023

15.01.2023

27.01.2023

05.03.2023

22.12.2022

29.12.2022

02.01.2023

14.01.2023

26.01.2023

04.03.2023

31.03.2023

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM`

89,00 €

96,00 €

118,00 €

96,00 €

89,00 €

96,00 €

89,00 €

SINGLE ROOM

55,00 €

60,00 €

108,00 €

60,00 €

55,00 €

60,00 €

55,00 €

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

74,00 €

80,00 €

98,00 €

80,00 €

74,00 €

80,00 €

74,00 €

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

56,00 €

61,00 €

109,00 €

61,00 €

56,00 €

61,00 €

56,00 €

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

75,00 €

81,00 €

99,00 €

81,00 €

75,00 €

81,00 €

75,00 €

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

97,00 €

104,00 €

128,00 €

104,00 €

97,00 €

104,00 €

97,00 €

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

90,00 €

97,00 €

119,00 €

97,00 €

90,00 €

97,00 €

90,00 €

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

112,00 €

120,00 €

148,00 €

120,00 €

112,00 €

120,00 €

112,00 €

FAMILY ROOM

FAMILY ROOM 4 AD

187,00 €

200,00 €

245,00 €

200,00 €

187,00 €

200,00 €

187,00 €

FAM4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

141,00 €

151,00 €

185,00 €

151,00 €

141,00 €

151,00 €

141,00 €

FAM4 3+1 CHD (3-12,99)

164,00 €

176,00 €

215,00 €

176,00 €

164,00 €

176,00 €

164,00 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

196,00 €

209,00 €

249,00 €

209,00 €

196,00 €

209,00 €

196,00 €

APT4 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

148,00 €

158,00 €

188,00 €

158,00 €

148,00 €

158,00 €

148,00 €

APT4 3+1 CHD (3-12,99)

172,00 €

184,00 €

219,00 €

184,00 €

172,00 €

184,00 €

172,00 €

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3-12.99 год.

Цената вклучува трансфер до ски лифтовите